tirsdag 31. juli 2012

Har vært på rømmen!

Jepp, vi har vært på rømmen, men før vi rømte fikk jeg laget denne;Men tilbake til oss rømlinger; i det ELENDIGE været kjente vi at nå er det nok! Så da vi våkna forrige mandag, og det var bare grått og trist ute, bestemte vi oss for å pakke kofferten. Skal si det gikk fort!

Med friskt mot la vi av gårde mot Sverige uten noen plan....ja, ja, det skal innrømmes at vi hadde bestilt hotellrom i Luleå første natta, men derfra lå alt åpent.

Vel ankommet Luleå, i fint vær...jippi...la vi videre planer, og bestemte oss for Haparanda og over til Finland. Med ei overnatting i Kemi, endte vi til slutt opp i Vasa. Der var det sol og sommer :-) og vi bestemte oss for å bli noen dager.
Deilig med sol og sommer :-)

Noe nytt skal man jo også prøve, syns jeg......og denne gangen tenkte jeg at; Snegler! Det har jeg aldri spist, så det skal jeg prøve nå. Som tenkt, så gjort;
Litt skeptisk i begynnelsen, men det gikk bra!
Slett ikke det verste jeg har spist :-)


(Sjekk ut DEN feriesveisen...hihi)

Vi storkoste oss i Vasa, men på lørdag var det bare å sette kursen hjem. Det ble en lang kjøretur, men fine veier og fint vær gjorde det til en grei tur. Ja, ja, det fine været varte til vi nærmet oss Norge! Men pliktene kalte, jobb igjen fra i går....så her sitter man i regn og tåke, sukk!

Men for å se det positive i det, så er det perfekt syvær! Vi blogges!

1 kommentar:

  1. Hei Hei
    Tak for at du kom innom min blogg, Donyae Faizi ( Inger ELin)
    Ser av innlegget ditt at du har hvert i Luleå. Der var vi i sommer ( kun overnatting)Vi kjørte Norge på langs og finland og sverige ned igjen :o) Ble en del mil ja, men fatastisk tur.
    God sy uke til deg :o)

    SvarSlett