torsdag 14. februar 2013

Total tørke

Ja, det har det virkelig vært her på bloggen min. Det betyr ikke at jeg ikke produserer noe, men skrivelysten har ikke vært til stede. Går litt i bølger, det der :-)
Har kanskje nevnt det tidligere, men min kjære svigerdatter ønsket seg altså sokker i Mariusmønster. Det måtte hun jo få, forutsatt at jeg slapp å strikke i de tradisjonelle fargene. Litt mettet av Marius, kan du si :-)
I alle fall, slik ble det, og Stina ble fornøyd :-)


Har også fått sydd litt, to like brikker som jeg skal ha på spisebordet. Her har du et foreløpig bilde.....skal prøve å huske på og vise deg hvordan det blir når jeg får de på plass :-)


Har tenkt ut disse helt sjøl :-) Ble et sommerlig resultat, syns jeg.

Driver også på og strikker leggvarmere til meg selv. Strikker i dobbel Alpakka, så de blir deilig myke og varme. Fått ferdig den ene......


Skal prøve og få oppdatert bloggen litt oftere, men akkurat nå er det travle tider her. Kjøkkenet skal pusses opp, ny kjøkkeninnredning er bestilt så vi får nok å henge fingrene i framover. De siste dagene har jeg brukt på å få tømt ut av skuffer og skap, så nå lever vi i bokser og esker. Går bra for en periode, det :-)Det komplette kaos.............peisestua fungerer som kjøkkenskap for tiden :-) Kasserolle, sa du? Det finner du i sofaen. Krydder til maten? Sjekk bokhylla. Skal prøve å få blogga litt underveis i prosessen. 

Nå er det Tangerudampen på TV. Kjempekoselig gjeng :-) 

Jepp, det var en liten "update" herfra. Ha det fint, og så blogges vi forhåpentligvis snart!

1 kommentar: