tirsdag 6. januar 2015

Godt nytt år!

Da er jula 2014 historie, og et nytt og ubrukt år ligger foran oss. Håper dette året bringer akkurat det du ønsker deg!

At jula er over, innebærer bl.a. at nå kan jeg blogge noen julegaver :-)

Strikket sett i Mor Aase til en ny verdensborger. Fargen er mer cercise enn det ser ut som på bildet.Mariusgenser og lue til Theo, minste barnebarnet. Også her lyver fargen noe!Dette skjerfet strikket jeg til meg selv, faktisk! Har strikket to til som ble gitt som julegaver, men de pakka jeg inn, og glemte helt å ta bilder. Ja, ja, de ser jo akkurat ut som mitt, bortsett fra at det ene ble strikket i lys blått og det andre i ei nydelig, dus, gammelrosa farge. Og det beste av alt er at begge mottakerne ble fornøyde med gaven :-D

Skulle du ha lyst til å strikke et sånt skjerf, finner du oppskrift på ravelry.com . Mønsteret heter "Quilted Lattice Ascot", og koster 7,00 USD.

Det skal visst gå an å få tak i på norsk også, hos Projo Produkter, men der tror jeg du må kjøpe garnpakke i tillegg. Jeg strikket alle skjerfene i Sandnes Merinoull, og de ble supermyke og deilige å ha på.Ei god venninne har bursdag noen få dager før jul, og da ble det laget nok en gave (sjekk tidligere innlegg), bestående av kjøkkenkluter, trekk til Zaloflaske, børste og ei lita metallbøtte å ha det i. Kjøkkenklutene kan du finne mønster på på Facebooksida "Bittamis design for strikkelystne", og Zaloflasetrekket finnes det mønster på i Mariusboka. Koselige små håndarbeider og holde på med!I jula ble det gjort minimalt med håndarbeid, så jeg holder fremdeles på med de før omtalte vottene..... Får ta meg selv i nakken og se til å bli ferdig nå, tenker jeg!

Uansett, ha en fin januardag, og så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar