mandag 10. oktober 2011

Stockholm, bursdag, vielse, litt strikking og toving...

..ja, det har vært en begivenhetsrik høst hittil :-) Dro sammen med min kjære samboer til Stockholm for å feire 50-årsdag OG gifte oss. Det ble noen aldeles nydelige dager sammen i en vakker by, og så var vi så heldige at akkurat den langhelga vi var der, var været aldeles strålende. Hadde en koooselig bursdag og en aldeles perfekt bryllupsdag. Tenk, å få gifte seg ute i en nydelig hage i slutten av september....perfekt :-)
Innimellom disse store hendelsene, har jeg jaggu fått strikka og tova litt også! Er helt nybegynner når det gjelder toving, så jeg er SÅ fornøyd med at min aller første vinveske ble vellykket :-)
Har også strikket et par luer i halvpatent i nydelig mykt garn, kjøpt på Europris.....tror det heter Alpa. På den ene lua har jeg festet en heklet blomst, mens på den andre er det en strikket blomst som jeg fant oppskrift til på Ravelry. Har også strikket og tovet et par lester for første gang, de ble skikkelig gode....men de får du se en annen dag :-)

2 kommentarer:

  1. Gratulera SÅ mykje!! Så kjekt!!
    Nydeleg vinveske med utruleg flott pynt på. Er dette klipt ut etter toving, eller har du strikka/hekla blomst først, tova og festa på? Flotte huer og.

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-))) Pynten på vinveska er klipt ut etter toving...måtte ha et par forsøk før jeg ble fornøyd :-)

    SvarSlett