tirsdag 29. november 2011

Julehjerte, julekort og andre "koseprosjekter"

Bare to dager til, så er vi i julemåneden :-) Er i julehumør, og det vises på hobbyene mine. Her går det mye i julerelaterte ting og tang :-)

Har bl.a. strikket et julehjerte som jeg fant mønster til i Familiens Juleidéer. Sånn ble det;


Blomstene er heklet og festet til hjertet med fine knapper. Selve hjertet er vel ca. 30 cm høyt.

Ellers så har jeg laget et par julekort....nemlig disse;
Litt vanskelig å se ut fra bildet, men det blå kortet er et såkalt Z-brettet kort, dvs. at forsiden er brettet dobbelt og halve motivet er løsnet fra kortet...vanskelig å forklare, men skal helt sikkert lage flere av denne typen kort så da skal jeg få tatt flere bilder som viser resultatet bedre :-)

Har også laget et lite kort, jeg kaller det pengekort, som er brettet sånn at du kan legge en liten ting (eller penger) inni det. Kortet er utstyrt med magebelte som fungerer som lukking.
Ellers så strikker og hekler jeg jo litt.....TV-arbeid :-) Har heklet ei koksgrå lue som har fått en blomst i fin rød julefarge på seg :-) Nå har jeg ei julepute på pinnene......vi får se om den blir vellykket..."jukser" litt med garn og oppskrift :-)Men NÅ skal jeg slappe av med Greys Anatomy :-) Ha en trivelig tirsdagskveld!!

2 kommentarer:

  1. Kjempe fint hjerte.. :) Står det oppskrift i familien juleidèer ? Og er det å få kjøpt i butikken ?

    SvarSlett
  2. Ja, oppskriften på hjertet står i Familien Juleidéer :-) tror jeg kjøpte bladet på Rema...
    Jeg brukte Alpa garn (kjøpt på Europris) i stedet for garnet som er anbefalt....av den enkle grunn at jeg hadde garnet liggende :-)

    SvarSlett