tirsdag 5. juni 2012

Ei begivenhetsrik helg

Det har vært stille fra meg her inne noen dager nå, men det betyr ikke at det ikke skjer noe, for det gjør det så absolutt :-)

Det største som har skjedd siden sist, er denne nydelige lille gutten som kom til verden 03. juni...


Så nå er jeg stolt farmor til 3 flotte gutter. Føler meg heldig, ja :-)

Bortsett fra å ønske den nyankomne verdensborgeren velkommen, så har Stig og jeg vært på konsert med Kim Larsen sammen med noen venner. En kjempebra konsert, spør du meg......musikk man har hørt på siden man var en del år yngre :-)


Så er sommeren endelig kommet til oss også, så da tilbringer man, naturlig nok, en del mer tid utendørs. Men innimellom har jeg fått sydd litt også! Det har blitt to "God Reise"-mapper og etui til papirlommetørklær.

Nå har jeg tenkt at jeg kanskje skal sy noen trekantpunger, en løper og ei veske......sånn til og begynne med .-) Ikke enkelt når man er bitt av sybassillen!

Ønsker dere alle en fin dag............vi blogges!4 kommentarer:

 1. Gratulerer med barnebarnet! Kjekt å finne deg her inne på Quilting Bloggers. Jeg beveger meg mye der, og finner de utroligste ting, mange utfordringer og inspirasjon i bøttevis. Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Congratulations for your beautiful new grandson! I enjoyed seeing all your projects and look forward to more. Thank goodness for Google translator! ~meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much! It's always nice when someone likes my projects, and I'm sure going to check out your blog :-) Looking forward to it!

   Slett