mandag 18. juni 2012

Symaskiner, Kiel, kunst og mye annet

Etter ei aldri så lita bloggtørke så er jeg tilbake igjen! Her skjer det ting, altså.... Fant ut at siden søminteressen ble større enn forventet, så trenger jeg større maskin med flere muligheter. Derfor gikk jeg til det skritt at jeg byttet inn min Janome 4120 mot en Janome Horizon 7700. Sjekk ut dette vidunderet;


Den ble levert på onsdag i forrige uke, og jeg må bare takke Symaskiner.no for fantastisk god service, som faktisk sendte meg ny maskin før jeg hadde returnert den "gamle"......og skikkelig god pris fikk jeg også :-)

Fikk såvidt prøvd maskinen før vi reiste avgårde på weekendtur til Kiel på fredag morgen. Dette ble sydd;

 Velkommen-quilt med mønster fra Northern Quilt.

Grytekluter...

 Toalettmappe med motiver fra et skikkelig festlig stoff....fine damer, ikke sant?

 Og som vanlig havner noe opp-ned............


Sydde denne trekantpungen av et par kjøkkenhåndklær...........artig og prøve noe nytt og fargerikt :-)

Som nevnt så dro vi avgårde til Kiel på fredag morgen. Hadde en kjempefin tur med Color Fantasy.....


 Shopping-"gata" på båten :-)

 En labrador satt utenfor den døgnåpne kiosken. Laget i tre riktignok, men fin var den :-)

 Fremme i Kiel, og venter på og komme oss over broa inn til sentrum.

 Lunsj ble inntatt på denne flotte restauranten...se de lekre råvarene og det åpne kjøkkenet. Her kunne vi stå og se på at kokken lagde maten vår.

God mat og drikke :-)

Vel tilbake i Oslo på søndag formiddag, hadde vi god tid før flyet hjem. Etter litt fundering om hva vi skulle finne på, så dro vi  til slutt til Botanisk hage. Deretter til Naturhistorisk museum hvor vi var innom både den geologiske og den zoologiske avdelingen. Etter en fin og interessant runde der, stakk vi innom Munch-museet siden det ligger sånn rett over veien. Her får du noen bilder fra dagen vår; Fuglene var ganske så tamme, og etter at dette bildet ble tatt la vi en liten vaffelbit på bordet...den ble spist med en gang av en tøff liten fugl som ikke var noe redd oss :-)

 Mye rart på museum, ja....

 Skikkelig artig at Jo Nesbø's figur Professor Proktor har egen avdeling med dyr du skulle ønske du aldri hadde møtt. Her en trøndersk springskalle :-D


 Ganske spesielt og få ta den mye omtalte Ida i nærmere øyesyn.


 Tror vi kan være glade for at Tyrannosaurus Rex ikke er blant oss lengre.... Her har vi bl.a. Skrik og Pubertet. En grei opplevelse og få se nærmere på Munchs bilder....men han blir for depressiv for meg.

Så, som du ser, så har jeg en god grunn for denne bloggtørken....har vært rimelig travelt, men veldig, veldig koselig :-)
Håper du likte bildene, og så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar