torsdag 20. september 2012

Jeg fant, jeg fant

I bunnen av en kurv med garn, fant jeg to vinvesker som lå der og bare ventet på å bli tatt fram i lyset. Akkurat nå ser de ikke så fine ut, men etter toving og pynting håper jeg de blir presentable :-)


Ser ganske så triste ut der de ligger.........

Kom også over et par punger jeg sydde før ferien. De så litt bedre ut enn de stakkars vinveskene :-)


Akkurat nå har jeg votter på strikkepinnene, og planer om å sy noen mugrugs og spisebrikker. Ser ut som det kan bli fint syvær i helga, dvs. regn!

Ut og kjøpe stoff i morra...........pussige greier det der at uansett hvor mye man har, så mangler det alltid ett eller annet, enten det gjelder stoff eller garn. Man går i hvert fall aldri tom :-)

Og så er det fredag i morra......jippi!! Ukas aller beste dag :-)) Kos dere  masse, og så blogges vi snart igjen, håper jeg :-)

2 kommentarer:

 1. Håper du legger ut resultatet etter at vinveskene er ferdig tovet og pyntet også .
  Kjekt når vi finner noe slikt :)
  Pungene var også fine.
  Mugrugs har jeg hatt planer om flere ganger, men jeg har aldri kommet i gang med dem.
  Og jeg er enig med deg, kjekt med mere garn og stoff, selv om vi sikkert har mer enn nok liggende...... det har ihvertfall jeg :)
  Kjøpte meg nytt garn før helga, så når jeg får tid til å sette igang, blir det sikkert ei hakka lue til meg, tror jeg....
  Ha ei super uke, klem

  SvarSlett
 2. Ja, skal legge ut vinveskene :-) Nå har jeg vært passe redusert et par uker med betennelser både her og der..........passe kjedelig! Har såvidt fått strikka litt, men føler at formen er stigende nå :-))
  Må få se den lua du skal hakke. Har stadig planer om å prøve meg på hakking, men så langt har det blitt med tanken :-)
  Ønsker deg også ei super uke, klem

  SvarSlett