mandag 15. oktober 2012

Fine høstdager

Har hatt, og har fremdeles, noen aldeles nydelige høstdager med strålende sol. Det gjør godt etter en mildt sagt miserabel sommer!

Her har det vært litt stille på håndarbeidsfronten, bl.a. fordi vi igjen har vært på reisefot. Riktignok bare en weekend i Oslo, men dog :-) Reiste nedover for å la oss underholde av Gitarkameratene som i høst spiller på Dizzie showteater. Og dette er de riktige kameratene, altså :-)


En fantastisk forestilling som jeg virkelig kan anbefale :-)

Innimellom konsert og shopping, må man nødvendigvis hvile litt og få seg litt mat! Så på lørdag, etter vellykket shopping, ble det lunsj på ærverdige Theatercaféen. Nydelig mat i flotte omgivelser.


Med noen timer og slå ihjel på søndag, fant vi ut at vi skulle dra ut til Bygdøy og få med oss Kon-Tiki museet. Etter at vi nylig har sett filmen, så var det ekstra morsomt å ta de originale farkostene i øyesyn.

Her har vi RA;


og Kon-Tiki;


Og like bortenfor ligger Fram-museet. Måtte innom der også så klart :-) Her "går jeg i Nansens fotspor" :-)Ei fin helg i Oslo, med andre ord.

Har altså ikke gjort de store ting på håndarbeidsfronten, men monsterbuksa til Oliver er ferdig. Sånn ble den;


Har også sydd et par sminkepunger, og heklet ei lyslykt. Tror neste prosjekt blir å sy ei posekatt (altså for å oppbevare plastposer i)Håper du også har fine høstdager der du er! Vi blogges!

1 kommentar:

  1. Fin blogg du har...du vant premie hos meg
    (tor-agn1@hotmail.com)

    SvarSlett