onsdag 12. desember 2012

Tyrkiasokker, London og Rolling Stones

Her har det virkelig vært labert på håndarbeidsfronten i det siste! Grunnen er vel delvis at vi har vært ute og reist igjen, og at formen ikke har vært den beste. Men, jeg har i alle fall fått ferdig et par tyrkiasokker...sånn ble de;


Disse er i damestørrelse, Har dessverre ikke mønster, men skulle vel kanskje være greit og se ut fra bildet? Evt. kan du prøve å google tyrkiasokker hvis du har lyst til å strikke sånne :-)

OK. Over til noe annet. Vet ikke om jeg nevnte det, men da Mannen hadde bursdag i oktober, kjøpte jeg billetter til Rolling Stones-konsert i gave. Stones er hans favorittgruppe, og gutta begynner å dra på åra, så jeg tenkte at dette kunne jo faktisk være siste sjanse til å oppleve dem live. Så da var det bare en ting og gjøre! Konserten gikk av stabelen den 29. november i O2 arena i London.

Vi reiste først nedover til Fetsund for å besøke familie. Hadde ei kjempekoselig helg der....takk til Wenche og Tor-Arne!!  Så gikk ferden til London på mandag 26. november. London er en så fantastisk by at vi måtte ha noen ekstra dager der! Denne gangen fikk vi bl.a. med oss et besøk på Madame Tusseaud's og en tur til Notting Hill, hvor vi besøkte den berømte bokhandelen fra filmen med samme navn. Artig at den faktisk ekstisterer! Derfra ruslet vi nedover Portobello Market, som vi også kan se i filmen.Ellers fikk vi med oss store deler av Kensington, bl.a. Kensington Palace og ellers en aldeles trivelig (og dyr) bydel! Skulle du ønske å bo i Kensington, så kan du f.eks. leie ei grei leilighet til 60.000,- kroner pr. uke!! Ikke noe for vanlige dødelige, men morsomt å se :-)

Med andre ord, en fantastisk liten uke i London, men selv om vi nå har vært der to ganger, så føler vi oss langt fra ferdige med verdensmetropolen!

Her har du et lite bildedryss fra turen vår;

 vi
 Møtte selveste James Bond ;-)

 ..og måtte hjelpe Obama med noen små verdensproblemer...derav den rotete hårsveisen.....måtte klå meg i hodet et par ganger, men vi kom i mål :-D

Juleshopping er ikke akkurat vanskelig her....

 Venter på maten på fantastiske Côte restaurant

 Fant oss et tysk øltelt i Winter Wonderland i Hyde Park :-) morsomt!!


 Marble Arch.....en av utgangene fra Hyde Park, i enden av Oxford Street....

Greit å betrakte Sotheby's fra utsiden.............

 Den berømte bokhandelen


 O2 Arena og Rolling Stones....og fantastisk nok så gjorde selveste Eric Clapton en gjesteopptreden!

En flott opplevelse, men nå føler jeg at jula kommer litt brått på meg :-) så om vi ikke blogges mer før jul, så ønsker jeg deg og dine en fin og fredfylt julehelg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar