lørdag 5. januar 2013

Godt Nytt År

Ja, da er det nye året allerede 5 dager gammelt, og det er på tide og komme seg i gang med bloggingen igjen! Håper dere alle har hatt ei fin jule- og nyttårsfeiring. Her var det stille og rolig. Vi hadde middagsgjester et par dager i jula, men ettersom jeg var forkjøla og hadde feber noen dager, så ble det ikke de store utskeielsene. Heller ikke på håndarbeidsfronten. Der har det vært nesten helt stillstand lenge nå. Holder på med et par sokker av restegarn....kommer tilbake til de når de blir ferdige.

Før jul fikk jeg ønske fra ei venninne om at hun ville ha noe jeg selv hadde laget i julegave. Det var jo selvfølgelig kjempehyggelig og høre :-) Og ettersom hun har bursdag fire dager før jul, så laget jeg likså bursdagsgaven hennes selv også. Her er resultatet;

 Telyspose til bursdagen......
........og en løper i julegave. I midten av blomsten har jeg sydd på perler. Mottakeren ble fornøyd, og det er jeg selvfølgelig kjempeglad for!

Kjenner at motivasjonen for å sy mer kommer snikende, og det er jo bra ettersom jeg syr endel som jeg selger for en meget billig penge til Dyrebeskyttelsen i Bodø, sånn at de kan bruke tingene mine som lotterigevinster. Jeg tjener ikke noe på det, men er glad for å kunne støtte en god sak!

Ellers så har det nye året startet bra. Det var godt og komme seg på jobb igjen og få mer struktur på dagene. Rart så mye mer en får gjort når en egentlig har dårligere tid enn når man har fri :-)

Håper du også har det fint i det nye året, og så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar