mandag 27. januar 2014

Lang, lang bloggtørke!

Wov! Snakk om bloggtørke! Ser jo at det begynner å nærme seg et helt år siden forrige innlegg, og da er jaggu tida overmoden for å komme med noe nytt. Sist jeg blogga drev vi på og bytta kjøkkeninnredning, og symaskinen var gjemt blant alskens kjøkkenredskaper.

Kan love at det var fint og få den fram igjen, og begynne og sy - og nå i et nyoppussa syrom/hobbyrom. Har også strikka litt, og innimellom jobb, hobbyer og fornyelse hjemme, har vi også fått reist litt. Fjorårets ferie gikk til Cuba - noe som absolutt er å anbefale :-) En Bon Jovi konsert fikk vi også med oss - den gikk av stabelen i Oslo.

I alle fall, her har dere en liten bildekavalkade som viser en del av det jeg har fått gjort siden sist :-) Hvis det er noen mønstre du kunne ha lyst på, så ta kontakt. Så fremt de er lovlige å dele, så skal jeg hjelpe deg så langt jeg kan :-)


Ja, her har du altså en del av produksjonen - er nok noe som er uteglemt, men sånn blir det når det går så alt for lang tid mellom hvert blogginnlegg. Får prøve å skjerpe meg heretter! Ønsker dere en fin dag, og legg gjerne igjen en kommentar så jeg ser at akkurat du har vært innom :-)

3 kommentarer:

 1. Masse flott du lager,likte spesielt den siste løperen din:)

  SvarSlett
 2. Mye fint! Den siste løperen er aldeles nydelig. Kunne tenkt meg mønsteret til den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mønsteret på løperen finnes i My Quilt nr. 1/2011. Håper du har bladet, eller får tak i det :-)

   Slett