mandag 7. juli 2014

Sommer, strikking og litt ferie

Akkurat nå sitter jeg under en parasoll og bare nyter det herlige sommerværet vi har her i nord. Siden sist har det ikke blitt gjort så veldig mye håndarbeid, men noen flere sokker er det blitt - hentet fra den før omtalte boka :-)Nå har jeg planer om å strikke noen kluter. Passende håndarbeid i sommervarmen, det. Hvis du også skulle ha lyst på noen egenproduserte kluter, kan jeg virkelig anbefale deg å bli medlem på Facebook-siden "Bittamis Design for strikkelystne". Der finner du mange kjempefine oppskrifter.

Har også hatt ei lita ferieuke som ble tilbrakt i London. Fikk med oss både "Thriller", "Phantom of the Opera" og konsert med Eagles. "Thriller" er en fantastisk hyllest til Michael Jackson og hans musikk opp gjennom årene til han gikk bort så alt for tidlig. Anbefales!

"Phantom..." har vi nå sett to ganger, men dette er en forestilling som trygt tåler og bli sett mange ganger :-) Kanskje du også har sett den?

Sånn bortsett fra at jeg ble syk.....halsbetennelse og feber....og var i mildt sagt dårlig form under Eagles-konserten, så var det så absolutt en flott opplevelse og få se og høre de gamle heltene "live". En kjapp tur på legevakta etter konserten redda resten av oppholdet :-)

Her får du et lite bildedryss - for nå skal jeg finne frem bomullsgarn og strikke en klut i solskinnet. Ha en strålende dag der du er!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar