tirsdag 29. juli 2014

Armbånd i lange baner!

Eller, det skal i det minste bli 5 armbånd til slutt. Kjøpte en boks med "ingredienser" til armbånd på Panduro for leeeenge siden! Har hatt den fremme og sett på den av og til, men så har den alltid havna i hylla igjen fordi jeg har sett litt mørkt på hele prosjektet. Masse skinnreimer og utallige pittesmå deler har liksom tatt motet fra meg, men i kveld "kvinnet" jeg meg opp og skred til verket!

Her har du utgangspunktet;
Litt dårlige bilder, men du ser sikkert hvorfor jeg har utsatt og utsatt dette? Jeg mener - når du ser på eska så ser du 5 lekre armbånd.....og det skal jeg liksom trylle fram fra alle "dingsene" i bilde 2.....

Men, som så mange ganger før, så viste det seg at det var ikke så ille når man først fikk mot til å ta fatt! I kveld ble det bare ett armbånd, men håper pågangsmotet er der i morra også - for de blir jo så fine :-)


Du lurer kanskje på hvordan det går med klutestrikkinga? Det går kjempebra! Koser meg skikkelig og begynner og få en bra stabel med kluter. Har ikke somla meg til å ta bilder, men de kommer snart!

Nå skal resten av kvelden brukes til, ja - akkurat, klutestrikk og litt TV-titting. Kos deg der du er, og så blogges vi snart!


1 kommentar:

  1. Forstår godt at du kviet deg til å begynne på disse, men armbåndet ble flott det :)
    Ha en fortsatt fin sommer,klem

    SvarSlett